Qui som

Impremta Costa

Som una empresa familiar situada a Olot, comarca de la Garrotxa. Portem molts anys dedicant-nos al món de les Arts Gràfiques: dissenyant, imprimint… pels nostres tallers han passat artistes locals, escriptors, fotògrafs… que juntament amb la resta de clients ens han anat ajudant a escriure la història d’aquesta impremta i a estimar cada vegada més aquest ofici. Som la tercera i quarta generació d’impressors Costa qui avui en dia tirem endavant aquest projecte, amb la mateixa il·lusió que ho feien els nostres avis i besavis en els seus inicis, innovant, avançant i adaptant-nos a les noves tecnologia per poder oferir als nostres clients un servei òptim.

La Impremta Costa va ser fundada l’any 1964 pels germans Costa Bayó, fills d’impressor, i amb experiència en aquest camp. El seu emplaçament original, i a on ha estat ubicada durant molts anys, era al bell mig del nucli antic d’Olot, a la planta baixa i primer pis d’un edifici del carrer Clivillers, 19. Ja a càrrec d’una segona generació, l’any 2009 el negoci va ser traslladat al Polígon Industrial Pla de Baix, a l’avinguda Europa, 42, un espai més ampli i modern on ens podreu trobar actualment.

Som un equip ben preparat, amb l’experiència i molta imaginació per poder dur a terme cada encàrrec de la millor manera i amb els millors resultats possibles. Experts en disseny gràfic, impressió digital, impressió offset i tasques de manipulació per a donar el toc final adequat a cada feina.

Aquest any 2019 celebrem els 55 anys d’existència d’una empresa familiar creada amb esforç i il·lusió.